Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek

Geplaatst op woensdag 13 juli 2022

Heeft u vragen over websites van de overheid of hoe u zaken met de overheid digitaal kunt regelen? Bijvoorbeeld over DigiD, energietoeslag, donorregistratie, rijbewijs of verkeersboetes? In de Bibliotheek luisteren we naar uw vraag en denken we graag met u mee.
We geven direct informatie waarmee u verder kunt of verwijzen door naar de juiste organisatie. In de Bibliotheek helpen we u verder!

Openingstijden Informatiepunt Digitale Overheid

 • Bibliotheek Uden, maandag t/m vrijdag 13.00 - 16.00 uur
 • Bibliotheek Volkel, maandag 18.30 - 19.30 uur en vrijdag 14.00 - 16.00 uur
 • Bibliotheek Zeeland, donderdag 14.00 - 17.00 uur
 • Bibliotheek Schaijk, maandag 14.00 - 17.00 uur

U hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om gebruik te kunnen maken van het spreekuur.

Meer nieuws

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

 • Inloopdagen omgevingsvisie

  11 jun 2022 - Tijdens de inloopdagen in de dorpen halen we in een open gesprek met inwoners/ondernemers graag op wat hún verwachtingen en ideeën voor de toekomst (periode 2030-2040) zijn, rondom de leefomgeving.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?