Volgt u gemeente Maashorst al?

Geplaatst op woensdag 19 januari 2022

Als gemeente doen we ons best om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van actuele zaken. Maar we delen ook graag leuke nieuwtjes en weetjes. Daarnaast gebruiken we onze kanalen als extra dienstverlening. Al uw vragen, opmerkingen en suggesties zijn welkom!

Facebook, Instagram

U kunt ons volgen via Facebook (GemeenteMaashorst) (Deze link gaat naar een andere website) en/of Instagram (gemeente_maashorst) (Deze link gaat naar een andere website) voor actuele informatie over bijvoorbeeld afval en wegwerkzaamheden. Maar ook leuke nieuwtjes over inwoners of evenementen ziet u op onze Facebook- en Instagrampagina.

Twitter

U kunt ons ook volgen op Twitter (@gem_Maashorst) (Deze link gaat naar een andere website). Hierop delen we met name informatieve berichten en mededelingen zoals de aankondiging van raadsvergaderingen.

LinkedIn (Deze link gaat naar een andere website)

Op LinkedIn plaatsen we meer zakelijke content. Met informatie over de organisatie gemeente Maashorst. Hier vindt u vacatures, maar ook berichten over het college en informatie over o.a. duurzaamheidszaken.

Maashorstaanhetwoord.nl (Deze link gaat naar een andere website)

Via dit participatieplatform kunt u als inwoner meepraten en meedenken over projecten in uw buurt. Maashorstaanhetwoord.nl (Deze link gaat naar een andere website) zetten wij in om ideeën op te halen, informatie te delen en vragen voor te leggen. Registreren kan eenvoudig met uw e-mailadres of via uw Google- of Facebook-account. U krijgt dan een mailtje zodra er in uw buurt iets speelt.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?