Boodschap voor de kindergemeenteraad

Geplaatst op woensdag 16 februari 2022

De kindergemeenteraad 2021-2022 is alweer even bekend. Hoog tijd om de kinderraadsleden een persoonlijke boodschap te sturen van de burgemeester en raadsleden! Met de start van de gemeente Maashorst duurt het nu ook niet lang meer voor de Kindergemeenteraad aan de slag kan.

In onderstaand filmpje vertellen waarnemend burgemeester Paul Rüpp en raadsleden Karin Francken en Roel Wittenberg in het kort hoe het er bij een gemeente aan toe gaat en wat de kinderraadsleden kunnen verwachten. Zij kunnen dan ook niet wachten om met de kindergemeenteraad aan de slag te gaan!