Boodschap voor de kindergemeenteraad

Geplaatst op woensdag 16 februari 2022

De kindergemeenteraad 2021-2022 is alweer even bekend. Hoog tijd om de kinderraadsleden een persoonlijke boodschap te sturen van de burgemeester en raadsleden! Met de start van de gemeente Maashorst duurt het nu ook niet lang meer voor de Kindergemeenteraad aan de slag kan.

In onderstaand filmpje vertellen waarnemend burgemeester Paul Rüpp en raadsleden Karin Francken en Roel Wittenberg in het kort hoe het er bij een gemeente aan toe gaat en wat de kinderraadsleden kunnen verwachten. Zij kunnen dan ook niet wachten om met de kindergemeenteraad aan de slag te gaan!

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?