De KinderTrendrede: adviezen vanuit de Kindergemeenteraad

Geplaatst op donderdag 16 juni 2022

De Kindergemeenteraad Maashorst schreef voor de gemeente Maashorst een KinderTrendrede. Hierin staan belangrijke adviezen voor de nieuwe gemeente. Zoals: maak meer ruimte voor de natuur in de gemeente, iedereen mag twee keer in de week gratis sporten en bouw een groot clubhuis voor iedereen in de Maashorst!

Op woensdag 15 juni mochten zij hun ideeën en adviezen toelichten aan het gemeentebestuur van de gemeente Maashorst. Ook benieuwd naar de ideeën en adviezen van deze kanjers? Lees hier de hele KinderTrendrede. (PDF, 192.3 kB)

Meer nieuws

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

 • Inloopdagen omgevingsvisie

  11 jun 2022 - Tijdens de inloopdagen in de dorpen halen we in een open gesprek met inwoners/ondernemers graag op wat hún verwachtingen en ideeën voor de toekomst (periode 2030-2040) zijn, rondom de leefomgeving.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?