Werkcafé Maashorst: Samen op zoek naar de droomjob

Geplaatst op vrijdag 7 oktober 2022

Donderdag 27 oktober start het eerste Werkcafé Maashorst. Iedereen die op zoek is naar een baan kan voortaan elke laatste donderdag van de maand bij het Werkcafé Maashorst binnenlopen en direct op een gezellige en informele manier met werkgevers uit de regio in gesprek gaan. Wie weet tot welke leuke job dit leidt!

Werkgevers eerste Werkcafé

Tijdens het eerste Werkcafé Maashorst zijn in ieder geval Wiltec, Sanders Fritom, vd Valk, KFC, IBN, Chain Logistics en Sidekix als werkgevers aanwezig. Daarnaast verzorgt Dress for Succes een workshop voor de deelnemers, waarbij ze tips krijgen over hun persoonlijke presentatie aan werkgevers. Elk Werkcafé zijn er weer andere werkgevers om kennis mee te maken. Dé kans voor een werkzoekende om direct in contact te komen met aansprekende werkgevers.

Wanneer en waar?

Loop vooral binnen op elke laatste donderdag van de maand tussen 15.00 - 17.00 uur op de Campus Uden (ingang achterkant Handelshuys), Udenseweg 2 in Uden. De deelname is gratis.

Samen voor werkzoekenden

Gemeente Maashorst, IBN, Campus Uden en Eigen Wijzer Maashorst hebben de handen ineengeslagen en organiseren gezamenlijk dit werkcafé waar werkgevers, werkzoekenden en andere arbeidsmarktpartijen elkaar kunnen ontmoeten.

Meer nieuws

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

 • Inloopdagen omgevingsvisie

  11 jun 2022 - Tijdens de inloopdagen in de dorpen halen we in een open gesprek met inwoners/ondernemers graag op wat hún verwachtingen en ideeën voor de toekomst (periode 2030-2040) zijn, rondom de leefomgeving.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?