Koninklijke onderscheiding Clem van Lamoen

Geplaatst op maandag 17 oktober 2022

Zaterdag 15 oktober 2022 heeft burgemeester Rüpp een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer C.J.M. (Clem) van Lamoen uit Volkel. De heer Van Lamoen wordt benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Burgemeest Rüpp reikt Koninklijke onderscheiding uit aan Clem van Lamoen

De heer C.J.M. van Lamoen ontvangt de onderscheiding vanwege de volgende verdiensten:

1973-1992

In deze periode is de heer Van Lamoen trainer en coach bij handbalvereniging Helios ’72 in Uden.
Tevens is hij actief bij de redactie van het clubblad, lid van de toernooicommissie en Technische commissie. Hij heeft een jeugdbeleidsplan opgesteld om de continuïteit van de vereniging te waarborgen

1994-1998

In deze periode is de heer van Lamoen trainer en coach bij Handbalvereniging Tremeg in Gemert.

1994-2005

In deze periode is de heer Van Lamoen actief als jeugdtrainer en coach bij Handbalverenging Wanroij.
Tevens is hij lid van diverse commissie, zoals de jeugdcommissie en Technische Commissie. Hij begeleidt de jeugdtrainers en stelt het meerjarenplan op voor de vereniging.

1998-2005

In deze periode is de heer Van Lamoen actief als hoofdtrainer van de jeugdselectie en cursusleider voor het Nederlands Handbal Verbond, regio Oost-Noord Brabant

2006-heden

In deze periode is de heer Van Lamoen actief als trainer en coach van Handbalvereniging Helios ’72 uit Uden. Hij is lid van de Technische Commissie, begeleidt jeugdtrainers, verantwoordelijk voor het jeugdbeleidsplan, verzorgt de gastlessen voor het programma Sjors Sportief.

De periode is onbekend, maar de heer Van Lamoen is trainer geweest bij Europese Handbal Trainers Vereniging (EHTV). De heer van Lamoen schreef en redigeerde artikelen voor het tijdschrift Praktisch Handbal.

Meer nieuws

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

 • Inloopdagen omgevingsvisie

  11 jun 2022 - Tijdens de inloopdagen in de dorpen halen we in een open gesprek met inwoners/ondernemers graag op wat hún verwachtingen en ideeën voor de toekomst (periode 2030-2040) zijn, rondom de leefomgeving.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?