Koninklijke Onderscheiding voor Jeroen Kuitert

Geplaatst op vrijdag 25 november 2022

Vandaag heeft burgemeester Paul Rüpp een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan de heer W.J.(Jeroen) Kuitert uit Uden. De uitreiking heeft plaats gevonden in besloten kring. De heer W.J. Kuitert ontvangt de onderscheiding vanwege de volgende verdiensten:

1986-1992 Hockeyclub Boekel

De heer Kuitert is mede-oprichter van Hockeyclub Boekel. Voor vele teams was hij de trainer en heeft hij de clubscheidsrechters begeleid.

1992-1996 Bondscheidsrechter Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, afdeling Zuid-Nederland

De heer Kuitert was bondscheidrechter in het district Zuid-Nederland. Hij heeft vele scheidsrechters begeleid om de kwaliteit van de arbitrage te verbeteren en te monitoren.

2000-2014 Bestuurslid en vrijwilliger bij Ski- en Snowboardclub De Schans in Uden

De heer Kuitert is als vrijwilliger actief geweest, voornamelijk voor onderhoudsklussen. In 2007 heeft hij vanuit een interim-bestuur een nieuw bestuur geformeerd. Van 2012-2014 is hij voorzitter geweest.

2008-heden Gilde Sint Barbara en Sint Lucia te Uden

De heer Kuitert is mede-heroprichter van het gilde in Uden. Van 2013 tot 2017 is hij hoofdman geweest. In 2011 en 2019 heeft hij zich tot Koning geschoten. Vanaf 2015 heeft de heer Kuitert zich ingezet voor het behoud van het Knekelhuisje. Onder leiding van de heer Kuitert is er zes jaar geklust aan het Kneklehuisje met als resultaat dat er een mooi stukje oud Uden behouden is gebleven.

De heer Kuitert wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Meer nieuws

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

 • Inloopdagen omgevingsvisie

  11 jun 2022 - Tijdens de inloopdagen in de dorpen halen we in een open gesprek met inwoners/ondernemers graag op wat hún verwachtingen en ideeën voor de toekomst (periode 2030-2040) zijn, rondom de leefomgeving.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?