Oproep: geef jouw mening over de dienstverlening

Geplaatst op maandag 10 juli 2023

Vanaf 1 januari 2022 vormen de gemeenten Landerd en Uden samen de gemeente Maashorst. We willen graag weten hoe onze inwoners, ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen de dienstverlening van onze gemeente ervaren.

Wat verwacht je van je gemeente? Wat vind je belangrijk? Laat het ons weten! De resultaten gebruiken we om de dienstverlening van de gemeente Maashorst zo goed mogelijk op de wensen van onze inwoners aan te laten sluiten.

Vul de vragenlijst over onze dienstverlening in (Deze link gaat naar een andere website)


Je kunt de vragenlijst invullen tot en met 14 juli 2023. Het invullen van de enquête kost je ongeveer 10 minuten.

Geen computer?

Heb je geen computer? Bel dan naar (0413) - 28 19 11. Dan maken we een afspraak met je om de vragenlijst telefonisch te doen.

Enquête is anoniem

Het invullen van de enquête is volledig anoniem en is niet naar jou als persoon te herleiden. Wij vragen alleen persoonlijke informatie als je aangeeft verder mee te willen denken over het beleid.

Veel dank voor jouw bijdrage!

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?