Collectieve isolatieactie voor woningeigenaren in Maashorst. Meld je voor 1 augustus aan!

Geplaatst op dinsdag 18 juli 2023

Je huis isoleren heeft veel voordelen: de temperatuur in je huis wordt prettiger waardoor je er fijner woont, het is goed voor het milieu én je portemonnee. Om inwoners hierbij te helpen organiseert de gemeente samen met het Regionaal Energieloket een collectieve (inkoop)actie voor het isoleren van woningen. Deze loopt tot 1 augustus. Wees er dus snel bij als je mee wilt doen.

Het Regionaal Energieloket heeft met verschillende bedrijven afspraken gemaakt over prijzen en korte termijnplanning. Deze bedrijven zijn beoordeeld op onder andere prijs, kwaliteit, garantstellingen en ervaring. Daardoor weet je als huiseigenaar dat je huis tegen een goede prijs en op de juiste manier wordt geïsoleerd. Je kunt kiezen voor vloer-, bodem-, spouw- en dakisolatie, maar ook glasisolatie.
Informatie en aanmelden

Op www.brabantwoontslim.nl/maashorst (Deze link gaat naar een andere website) vind je alle informatie over de inkoopactie.

Vragen?

Dan kun je Brabant Woont Slim bellen op 088 - 525 41 10 of een e-mail sturen naar info@brabantwoontslim.nl.

Meer nieuws

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

 • Inloopdagen omgevingsvisie

  11 jun 2022 - Tijdens de inloopdagen in de dorpen halen we in een open gesprek met inwoners/ondernemers graag op wat hún verwachtingen en ideeën voor de toekomst (periode 2030-2040) zijn, rondom de leefomgeving.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?