NK tegelwippen – doe mee!

Geplaatst op dinsdag 18 juli 2023

Het zwembad is opgezet, de zonnebrand staat klaar en je zwemkleding hangt aan de waslijn: je bent klaar voor de zomer. Maar is jouw tuin dat ook?

Als je veel tegels in je tuin hebt, houden die niet alleen veel warmte vast. Maar het regenwater kan ook nergens naartoe. Bij een flinke regenbui heb je daardoor al snel veel water in je tuin. Door tegels uit je tuin te wippen zorg je ervoor dat het regenwater de bodem in kan. Daardoor kun je ook na een regenbui in de zomer genieten van jouw tuin.

Wij doen mee aan het NK Tegelwippen, jij ook?

Je doet mee door een of meer tegels uit jouw tuin te wippen en in te wisselen voor groen zoals bloemen, planten of gras. Je gewipte tegels geef je op (Deze link gaat naar een andere website). Daarmee help je Maashorst naar een mooie plek in het eindklassement.

Wethouder Jeroen van den Heuvel is enthousiast over onze deelname aan het NK Tegelwippen: “Samen maken we Maashorst groener. Ook binnen de tuinmuren.”

Wat is de tegelstand?

Doe mee en geef je gewipte tegels door op www.nktegelwippen.nl/tegelstand (Deze link gaat naar een andere website) en help ons naar een mooie eindstand.

Meer nieuws

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

 • Inloopdagen omgevingsvisie

  11 jun 2022 - Tijdens de inloopdagen in de dorpen halen we in een open gesprek met inwoners/ondernemers graag op wat hún verwachtingen en ideeën voor de toekomst (periode 2030-2040) zijn, rondom de leefomgeving.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?