Actiegroep ‘nee tegen AZC’ biedt petitie aan

Geplaatst op donderdag 10 augustus 2023

Donderdag namiddag vond een demonstratie plaats op de Markt in Uden, op initiatief van de actiegroep ‘Nee tegen AZC-Uden’. Op de Markt kwamen zo’n 300 deelnemers bijeen. Ook werd een petitie aangeboden aan de burgemeester.

De heer Kuipers bood namens de actiegroep ‘Nee tegen AZC-Uden’ de handtekeningen aan die zijn verzameld via een online petitie. Burgemeester Rianne Donders nam de map met handtekeningen in ontvangst en ging kort in gesprek met de aanbieders. Daarna bedankte ze de aanbieders voor de handtekeningen. De demonstratie is verder in goede orde verlopen.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?