Extra maatregelen voor betere doorstroming tijdens werkzaamheden N264

Geplaatst op maandag 4 september 2023

De werkzaamheden aan de N264 verlopen zeer voorspoedig. Het sloopwerk van rotonde Wilhelminastraat is grotendeels achter de rug. De komende dagen gaat de opbouw van het nieuwe kruispunt plaatsvinden. Er wordt met man en macht gewerkt en komende maandag (11-9) om 06.00 zullen de afrit van de A50 en kruising met de Wilhelminastraat weer open zijn.

Extra maatregelen

Echter ondanks zorgvuldige voorbereiding was het vanochtend extreem druk op de wegen rondom Uden. Om deze drukte van vanochtend de komende dagen proberen te verminderen, neemt de provincie de volgende maatregelen:

 1. Er wordt alles aan gedaan om zo ook bij rotonde Bitswijk/Nistelrodeseweg verkeersregelaars in te zetten om het verkeer te regelen.
 2. De verkeerslichten bij de Industrielaan worden iets anders ingeregeld, zodat het verkeer van en naar de Industrielaan meer tijd krijgt om de Rondweg op en af te rijden.

Wat kunt u doen?

Ook u kunt uw steentje bijdragen, daarom het volgende verzoek:

Reist u in de periode van nu tot maandag 11 september 6.00 uur richting Uden en Volkel?

 • Reis zoveel mogelijk buiten de spitsuren, of probeer thuis te werken.
 • Gebruik de geadviseerde omleidingen.
 • Ook al weet u de weg, zet uw routeplanner aan, die geeft de actuele verkeerssituatie.
 • Volg de instructies op van de verkeersregelaars.
 • Blijf vriendelijk en geduldig naar uw medeweggebruikers.
 • Rijdt het verkeer stapvoets op een rotonde? Ritsen! Zodat weggebruikers uit alle richtingen hun weg kunnen vervolgen.

We begrijpen dat het momenteel een vervelende situatie is. We doen er alles aan om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Meer nieuws

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

 • Inloopdagen omgevingsvisie

  11 jun 2022 - Tijdens de inloopdagen in de dorpen halen we in een open gesprek met inwoners/ondernemers graag op wat hún verwachtingen en ideeën voor de toekomst (periode 2030-2040) zijn, rondom de leefomgeving.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?