Laadpalen Vattenfal hebben storing

Geplaatst op woensdag 6 september 2023

Veel openbare laadpalen in onze gemeente zijn van Vattenfal. Op dit moment kampt Vattenfal met een langdurige landelijke storing. Er wordt hard aan een oplossing gewerkt, maar het is nog niet gelukt om de problemen op te lossen.

Wat te doen bij een storing

Het kan voorkomen dat in je InCharge app lijkt dat een laadpaal beschikbaar is, maar dat er eigenlijk een storing in zit. Als dat het geval is, kun je het storingsnummer op de laadpaal bellen. Vattenfal probeert het probleem dan eerst op afstand op te lossen. Als dat niet lukt, dan sturen zij zo snel mogelijk een monteur langs.

Verwachting

De storing is groter dan verwacht en is moeilijk op te lossen. Vattenfal werkt intussen hard aan een oplossing, maar dat kost veel tijd. In de tussentijd kun je laadpalen met een storing blijven melden bij Vattenfal.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?