Paspoort aanvragen en verbeteren van brieven

Geplaatst op dinsdag 14 november 2023

Vraag op tijd je paspoort aan!

Verloopt je paspoort in 2024? Vraag dan op tijd een nieuwe aan. We verwachten in 2024 namelijk een piek in aanvragen voor een nieuw paspoort. Dit komt doordat tien jaar geleden paspoorten werden uitgegeven die tien jaar geldig zijn voor volwassenen. Voorheen was dit vijf jaar. Om te voorkomen dat je lang op je nieuwe paspoort moet wachten, is het belangrijk om dit op tijd te regelen.

Verbeteren van onze brieven

We zijn gestart met het verbeteren van onze brieven aan inwoners. We willen onze brieven duidelijker maken. Om te controleren of de nieuwe brieven begrijpelijk zijn, zullen een paar inwoners worden gebeld voor hun mening.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?