Vanaf 1 januari 2024 Milieustraat Maashorst voor alle inwoners Maashorst

Geplaatst op vrijdag 15 december 2023

Vanaf 1 januari 2024 hebben we één Milieustraat voor alle inwoners van Maashorst: de Milieustraat Maashorst, Mariniersstraat 1 in Uden. Per januari is het contract met de gemeente Oss afgelopen en is het Duurzaamheidsplein Oss niet meer toegankelijk voor inwoners uit Reek, Schaijk en Zeeland.

Openingstijden

We verruimen de openingstijden omdat meer inwoners van de Milieustraat gebruik gaan maken. De Milieustraat is 6 dagen per week open en gaat vanaf januari 2024 op alle openingsdagen een uur eerder open:

 • Maandag t/m vrijdag 12.00 – 17.00 uur
 • Zaterdag 8.00 – 15.00 uur

Houd er rekening mee dat vrijdag en vooral zaterdag de drukste dagen zijn. Kom liever op maandag t/m donderdag, dan is het rustiger.

Milieustraat Maashorst

 • Op de Milieustraat Maashorst worden 26 materiaalsoorten gescheiden: 16 stromen zijn gratis, 11 betaald.
  Er zijn twee routes op de Milieustraat; een gratis en een betaalde route. Je rijdt eerst de gratis route. Daarna kom je bij de ingang voor de betaalde route. Zo houd je bij de kassa alleen de betaalde afvalstromen over.
 • Kijk op de plattegrond (PDF, 98.2 kB), zodat je je aanhanger en auto slim kunt laden en minder hoeft uit te zoeken op de Milieustraat zelf. Dat scheelt in tijd.
 • Er kan alleen gepind worden, neem je legitimatie mee.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?