Proef met kabelgoten

Geplaatst op dinsdag 19 december 2023

Steeds meer mensen hebben een elektrische auto. Deze auto's moeten opladen. Als je een eigen oprit hebt, kun je jouw auto opladen vanaf een eigen oplaadpunt. Maar als je geen eigen oprit hebt, ben je afhankelijk van openbare laadpunten. Daarom loopt er nu een proef met het leggen van kabelgoten.

Kabelgoottegel

Dankzij een kabelgoottegel kun je jouw elektrische auto opladen met een eigen oplaadpunt aan huis, zonder dat je daarvoor een eigen oprit nodig hebt. Een kabelgoottegel zorgt er namelijk voor dat je de oplaadkabel van het oplaadpunt, naar je auto kunt laten lopen. De oplaadkabel past in de kabelgoottegel. De oplaadkabel ligt hierdoor niet op de stoep, waardoor buurtbewoners er geen last van hebben.

Meedoen aan de proef

We zoeken nog inwoners die willen deelnemen aan deze proef. Op onze website (Deze link gaat naar een andere website) lees je alles over het project en hoe je kan aanmelden voor de proef.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?