Geslaagde open dag 'Ontdek Maashorst'!

Geplaatst op maandag 15 januari 2024

Wat een onvergetelijke zaterdag hebben we beleefd tijdens de open dag 'Ontdek Maashorst'! Met trots delen we dat deze dag een groot succes was, met meer dan 1600 bezoekers! Deze bijzondere dag kon alleen een succes zijn dankzij de aanwezigheid en betrokkenheid van jullie als inwoners/andere betrokkenen. Namens de gemeente willen we hier iedereen graag voor bedanken.

Van het volgen van rondleidingen tot het enthousiast deelnemen aan verschillende activiteiten. Zonder jullie nieuwsgierigheid en enthousiasme zou deze dag niet zo bijzonder zijn geweest. Ook de kinderen hebben zich goed vermaakt in de kinderhoek! Er zijn veel ambtskettingen geknutseld, en veel kinderen hebben zich laten schminken.

We hebben genoten van de vele positieve reacties die we hebben ontvangen. Jullie waardering en reacties betekenen veel voor ons. De rondleidingen zijn in de smaak gevallen, en het doet ons goed dat inwoners een levendig beeld hebben gekregen van ons gemeentehuis. Verschillende teams hebben met plezier presentaties verzorgd, waardoor inwoners een kijkje konden nemen in de diversiteit binnen onze gemeente.

Komende woensdag 17 januari maken we de winnaars bekend van de diverse prijzen die je kon winnen op de open dag. Houd hiervoor de website en onze socialmediakanalen in de gaten!

Nogmaals, aan iedereen die heeft bijgedragen aan de levendigheid van deze dag, bedankt! Samen hebben we een mooie dag beleefd!

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?