Geslaagde open dag 'Ontdek Maashorst'!

Geplaatst op maandag 15 januari 2024

Wat een onvergetelijke zaterdag hebben we beleefd tijdens de open dag 'Ontdek Maashorst'! Met trots delen we dat deze dag een groot succes was, met meer dan 1600 bezoekers! Deze bijzondere dag kon alleen een succes zijn dankzij de aanwezigheid en betrokkenheid van jullie als inwoners/andere betrokkenen. Namens de gemeente willen we hier iedereen graag voor bedanken.

Van het volgen van rondleidingen tot het enthousiast deelnemen aan verschillende activiteiten. Zonder jullie nieuwsgierigheid en enthousiasme zou deze dag niet zo bijzonder zijn geweest. Ook de kinderen hebben zich goed vermaakt in de kinderhoek! Er zijn veel ambtskettingen geknutseld, en veel kinderen hebben zich laten schminken.

We hebben genoten van de vele positieve reacties die we hebben ontvangen. Jullie waardering en reacties betekenen veel voor ons. De rondleidingen zijn in de smaak gevallen, en het doet ons goed dat inwoners een levendig beeld hebben gekregen van ons gemeentehuis. Verschillende teams hebben met plezier presentaties verzorgd, waardoor inwoners een kijkje konden nemen in de diversiteit binnen onze gemeente.

Komende woensdag 17 januari maken we de winnaars bekend van de diverse prijzen die je kon winnen op de open dag. Houd hiervoor de website en onze socialmediakanalen in de gaten!

Nogmaals, aan iedereen die heeft bijgedragen aan de levendigheid van deze dag, bedankt! Samen hebben we een mooie dag beleefd!