Fietsenkijkdag zaterdag 20 januari 2024

Geplaatst op dinsdag 16 januari 2024

Op zaterdag 20 januari tussen 10.00 en 11.00 uur vindt er weer een fietsenkijk- en verkoopdag plaats op de gemeentewerf aan de Hockeyweg 3 in Uden. Er zijn ongeveer 35 fietsen te koop.

Op deze dag kun je een bod uitbrengen op gevonden fietsen, waarvan de wettelijke bewaartermijn van drie maanden verstreken is. Je vult jouw naam, het nummer van de fiets en jouw bod in op een inschrijfformulier. Ter plekke wordt bekend gemaakt wie de hoogste bieder is. Kopers moeten het aankoopbedrag direct contant betalen. Er is geen pinapparaat aanwezig.

Uiteraard mag je ook op meerdere fietsen een bod doen. Je bent dan wel verplicht die fietsen te kopen waarvoor je het hoogste bod hebt gedaan.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?