Prijswinnaars open dag Ontdek Maashorst bekend

Geplaatst op woensdag 17 januari 2024

Op 13 januari 2024 zetten wij de deuren van het gemeentehuis wagenwijd open voor alle inwoners van Maashorst, Er waren tijdens deze open dag verschillende rondleidingen, mooie prijzen te winnen en allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Met maar liefst 1600 bezoekers was de open dag een groot succes!

Winnaars prijzen

De volgende bezoekers hebben we met een loting als winnaars getrokken:

Hoofdprijs Cabin Anna: de heer/mevrouw Van Steenbeek uit Uden

 • Cadeaubon ZieZoo in Volkel: Amelie
 • Cadeaubon Hemelrijk in Volkel: Nicole en Evi
 • Cadeaubon Mastworp in Uden: Fieke
 • Cadeaubon Hullie Speelboerderij in Uden: Siem
 • Cadeaubon Minigolf Maashorst in Schaijk: Tess
 • Cadeaubon de Pannenkoekenbakker in Zeeland: Fera

Alle winnaars krijgen vandaag een e-mail met meer informatie. De winnaar van de hoofdprijs (Cabin Anna) wordt gebeld.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?