Prijswinnaars open dag Ontdek Maashorst bekend

Geplaatst op woensdag 17 januari 2024

Op 13 januari 2024 zetten wij de deuren van het gemeentehuis wagenwijd open voor alle inwoners van Maashorst, Er waren tijdens deze open dag verschillende rondleidingen, mooie prijzen te winnen en allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Met maar liefst 1600 bezoekers was de open dag een groot succes!

Winnaars prijzen

De volgende bezoekers hebben we met een loting als winnaars getrokken:

Hoofdprijs Cabin Anna: de heer/mevrouw Van Steenbeek uit Uden

• Cadeaubon ZieZoo in Volkel: Amelie
  • Cadeaubon Hemelrijk in Volkel: Nicole en Evi
  • Cadeaubon Mastworp in Uden: Fieke
  • Cadeaubon Hullie Speelboerderij in Uden: Siem
  • Cadeaubon Minigolf Maashorst in Schaijk: Tess
  • Cadeaubon de Pannenkoekenbakker in Zeeland: Fera

Alle winnaars krijgen vandaag een e-mail met meer informatie. De winnaar van de hoofdprijs (Cabin Anna) wordt gebeld.