Informatie- en dialoogbijeenkomst ‘Samen voor een leefbare Peel’

Geplaatst op woensdag 24 januari 2024

Vorig jaar onderzochten we de haalbaarheid van experimentele initiatieven in De Peel. Daarvoor organiseerden we bijeenkomsten en keukentafelgesprekken met belanghebbenden. En we deden onderzoek. Tijdens een volgende bijeenkomst op 29 januari brengen we je graag op de hoogte van de actuele stand van zaken. Je bent van harte welkom.

Op de agenda staan:

• Ons voorstel voor randvoorwaarden waaronder experimentele initiatieven in De Peel zijn toegestaan. Het gaat nadrukkelijk om een concept. We gaan graag met jullie in gesprek.
  • Een toelichting op een of enkele voorbeelden van experimentele initiatieven, waaronder in elk geval Stichting Peel Natuurdorpen en Creabitat.
  • Een toelichting op de vervolgstappen.

Datum, tijdstip en locatie

• maandag 29 januari 2024
  • aanvang: 19:30 uur
  • einde: 21:30 uur
  • locatie: Het Witte Huis, Reekseweg 7, Zeeland

Aanmelden

Om enig zicht te krijgen op het aantal deelnemers, vragen wij je om je aan te melden. Dat kan via gijs.vanoorschot@gemeentemaashorst.nl. Deel deze uitnodiging gerust met mogelijke andere geïnteresseerden. Aanmelden is niet verplicht. Je kunt ook zonder aanmelding aansluiten.