Defect voertuig/voertuigwrak Meerloseweg Uden

Geplaatst op dinsdag 30 januari 2024

Toezichthouders van de gemeente Maashorst hebben naar aanleiding van overlastmeldingen op donderdag 25 januari 2024 een verwaarloosd en defect voertuig aangetroffen op de openbare weg Meerloseweg ter hoogte van nummer 10 in Uden. Dit betreft een Opel Astra, kleur grijs met kenteken 34-TN-XG.

Het voertuig zou al langere tijd hier geparkeerd staan en onnodig een parkeerplek bezet houden. Daarnaast wordt door het defecte voertuig/voertuigwrak het straatbeeld aangetast.

Er zijn door de toezichthouders pogingen ondernomen om de eigenaar/houder te bereiken.
Aan de eigenaar/houder van het betreffende voertuig wordt daarom nu de oproep gedaan binnen 1 week het voertuig te verwijderen en verwijderd te houden. Gebeurt dat niet dan kan de gemeente besluiten het voertuig weg te slepen.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?