Hoe goed ken jij de raad? Vul de vragenlijst in!

Geplaatst op woensdag 7 februari 2024

Hoe goed ken jij de gemeenteraad? Hoe denk je over ze en in welke mate ben je bij de politiek betrokken? De raad is erg nieuwsgierig naar hoe jij en andere inwoners van Maashorst naar de raad kijken. Ook willen zij ontdekken of er voor jou een drempel is om mee te denken.

Met het invullen van de vragenlijst help jij de raad op weg. De raad kan namelijk door alle antwoorden zien wat er goed gaat en ook wat er nog beter kan. Dus vul de vragenlijst in. Dit kan anoniem en duurt ongeveer 6 minuten. De vragenlijst vind je hier (Deze link gaat naar een andere website).

Alvast bedankt!

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?