Gedeeltelijke afsluiting provinciale weg N605 in Volkel

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2024

Vanaf maandag 26 februari tot medio april is de provinciale weg N605 gedeeltelijk afgesloten. Aannemersbedrijf Hurkmans en Zonen voert in die periode in opdracht van Enexis werkzaamheden uit ter verbetering van het elektriciteitsnet. Tijdens de werkzaamheden wordt een aantal straten afgesloten zodat medewerkers veilig en met voldoende ruimte kunnen werken.

Welke straten zijn afgesloten

De afsluiting betreft de N605 Brabantstraat, Leeuwstraat en Nieuwe Udenseweg in Volkel. Deze straten zijn gedurende de afsluiting alleen bereikbaar voor fietsers, bus- en hulpdiensten en bestemmingsverkeer. Aanliggende bedrijven en woningen blijven bereikbaar. Overig verkeer zal worden omgeleid via de Zeelandsedijk. Mocht de bereikbaarheid door omstandigheden in het geding komen, dan zal Enexis hier tijdig over communiceren.

Afbeelding van kaartje met precieze afsluiting tijdens werkzaamheden

Meer informatie

Bij vragen kun je contact opnemen met Aannemersbedrijf Hurkmans via telefoonnummer 0493 - 49 84 98. Vraag vervolgens naar de projectleider van de werkzaamheden in Boekel.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?