Gedeeltelijke afsluiting provinciale weg N605 in Volkel

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2024

Vanaf maandag 26 februari tot medio april is de provinciale weg N605 gedeeltelijk afgesloten. Aannemersbedrijf Hurkmans en Zonen voert in die periode in opdracht van Enexis werkzaamheden uit ter verbetering van het elektriciteitsnet. Tijdens de werkzaamheden wordt een aantal straten afgesloten zodat medewerkers veilig en met voldoende ruimte kunnen werken.

Welke straten zijn afgesloten

De afsluiting betreft de N605 Brabantstraat, Leeuwstraat en Nieuwe Udenseweg in Volkel. Deze straten zijn gedurende de afsluiting alleen bereikbaar voor fietsers, bus- en hulpdiensten en bestemmingsverkeer. Aanliggende bedrijven en woningen blijven bereikbaar. Overig verkeer zal worden omgeleid via de Zeelandsedijk. Mocht de bereikbaarheid door omstandigheden in het geding komen, dan zal Enexis hier tijdig over communiceren.

Afbeelding van kaartje met precieze afsluiting tijdens werkzaamheden

Meer informatie

Bij vragen kun je contact opnemen met Aannemersbedrijf Hurkmans via telefoonnummer 0493 - 49 84 98. Vraag vervolgens naar de projectleider van de werkzaamheden in Boekel.