We kunnen je helpen met rondkomen: Individuele Inkomenstoeslag

Geplaatst op dinsdag 18 juni 2024

In Maashorst helpen we je ook als je al lange tijd een laag inkomen hebt. Dit doen we met de individuele inkomenstoeslag. De individuele inkomenstoeslag is een geldbedrag dat we kunnen geven aan mensen die drie jaar of langer van een laag inkomen leven. Je kunt deze toeslag één keer per jaar ontvangen.

Individuele inkomenstoeslag aanvragen

De individuele inkomenstoeslag is er voor iedereen met een laag inkomen. Of je werkt of een uitkering ontvangt maakt niet uit. Op www.gemeentemaashorst.nl/inkomenstoeslag (Deze link gaat naar een andere website) vind je de informatie over deze toeslag. Je kunt hier met DigID inloggen om de aanvraag te doen. Je kunt de toeslag ook nog steeds op papier aanvragen.

Neem contact met ons op

Wil je nog meer weten over deze regeling? Of heb je hulp nodig bij andere kosten? Neem contact op met ons team ‘Toegang Sociaal Domein’. Mail ons via info@gemeentemaashorst.nl. Of bel: 0413 – 281911. Twijfel je of je gebruik kunt maken van onze regelingen? Neem dan zeker ook contact op. We kijken graag met je mee.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?