Rianne Donders waarnemend burgemeester voor gemeente Maashorst

Geplaatst op donderdag 15 december 2022

Rianne Donders-De Leest is de nieuwe (waarnemend) burgemeester van gemeente Maashorst. Zo besloot Commissaris van de Koning Ina Adema vanmiddag, na overleg met een delegatie van de gemeenteraad van Maashorst. Mevrouw Donders neemt de functie waar na de ziekmelding van Paul Rüpp.

Vanmiddag legde Rianne Donders meteen de eed af en start per direct op vrijdag 16 december. Ze was eerder burgemeester in Roermond (2015-november 2022) en de fusiegemeente Geldrop-Mierlo (2004-2015). Daarvoor was ze lid van de gemeenteraad van Etten-Leur en vervolgens wethouder en locoburgemeester van die gemeente, met in haar portefeuille ruimtelijke ordening, verkeer, vervoer, volkshuisvesting en sport.

Donders-De Leest is gehuwd en moeder van drie kinderen.

Meer nieuws

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

 • Inloopdagen omgevingsvisie

  11 jun 2022 - Tijdens de inloopdagen in de dorpen halen we in een open gesprek met inwoners/ondernemers graag op wat hún verwachtingen en ideeën voor de toekomst (periode 2030-2040) zijn, rondom de leefomgeving.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?