Gezocht! Lokale experts en talenten voor samenwerking in nieuwe S.I.L.O.

Geplaatst op donderdag 13 april 2023

Wil jij meebouwen om Maashorst nog sterker neer te zetten? Gemeente Maashorst lanceert in samenwerking met Campus Uden de ‘Social Innovation and Learning Organization’, kortweg S.I.L.O.

Omdat wij geloven in de kracht en het talent van onze inwoners, ondernemers, organisaties en collega’s, jong en oud, stellen wij een team samen van jongeren én professionals. Dit team gaat (samen)werken aan het marketingcommunicatieplan dat onze gemeente op de kaart zet.

Werk mee om te zorgen dat iedereen via Google, Social Media, lokale radio, tv of welke andere manier dan ook, weet wat voor moois Maashorst te bieden heeft.

Heb je interesse om deel te nemen aan het team? Bekijk meer informatie op de website van Explore Maashorst en meld je aan voor het project. Voor eventuele vragen kan je ook contact opnemen met Malou Verhagen: Malou.Verhagen@gemeentemaashorst.nl

Bekijk meer informatie & meld je aan!

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?