Neem deel aan cursus verduurzaming van VvE’s

Geplaatst op woensdag 18 oktober 2023

Energie besparen in een gebouw met een Vereniging van Eigenaars (VvE) kan soms een hele uitdaging zijn. Daarom organiseert VvE Belang namens de gemeente Maashorst informatieavonden en een 3 daagse cursus over verduurzaming bij VvE’s. “VvE belang neemt je mee en geeft je tips en handvaten om niet alleen een wens te hebben maar om dit tot de realiteit te brengen”, vertelt Wethouder Jeroen van den Heuvel in het openingswoord van de eerste informatieavond. “Dit is een geweldige kans om samen met je VvE stappen te zetten naar een duurzamere toekomst!”

Informatieavond

Op dinsdag 24 oktober is een tweede informatieavond op het gemeentehuis om 19.30 uur. Deze avond gaat over het realiseren van zonnepanelen op een VvE dak. Je bent van harte welkom.

Verdiepingscursus

Met deze 3 daagse verdiepingscursus kan je jouw VvE-leden op een professionele manier voorbereiden op een concreet voorstel voor verduurzaming tijdens de Algemene Ledenvergadering van jouw VvE. Bij de cursus wordt ingegaan op juridische, technische, energetische en procesmatige aspecten. Deze cursus wordt kosteloos aangeboden door gemeente Maashorst voor bewoners van een VvE. De cursus is op 3 donderdagmiddagen 16 en 30 november en 14 december. Wil je meer informatie over de cursus en aanmelden voor de informatieavond, kijk dan op www.vvebelang.nl/events/maashorst (Deze link gaat naar een andere website)

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?