Geen gemeentegids in 2024

Geplaatst op maandag 27 november 2023

We hebben begrepen dat bedrijven in Maashorst benaderd worden om te adverteren in een (digitale) gemeentemagazine of gemeentegids. Wij als gemeente brengen in 2024 zelf géén gemeentemagazine of gids uit.

Wel brengt het bedrijf Akse Media in 2024 een informatiegids uit in eigen beheer. Gemeente Maashorst zal hierin ook een korte vermelding hebben.
Als ondernemer ben je natuurlijk vrij om advertentieruimte in te kopen bij Akse Media of een ander bedrijf. Wees wel op je hoede voor mogelijke fraude als je het bedrijf niet kent

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?