Kom een kijkje nemen in de asielopvanglocatie in Uden

Geplaatst op woensdag 6 december 2023

Binnenkort begint het COA met de noodopvang van asielzoekers in het Van der Valk Hotel in Uden. Bent u benieuwd hoe een dergelijke opvang in zijn werk gaat? Het COA nodigt u van harte uit een kijkje te komen nemen. U kunt komen kijken op:

 • Donderdag 7 december tussen 17.00 en 19.00 uur.

 • Zaterdag 9 december tussen 12.00 en 14.00 uur.

U wordt ontvangen in de centrale ontvangstruimte (Rondweg 2). Daar vertrekt elke 20 minuten een rondleiding door het gebouw. U hoeft zich niet aan te melden

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?