We kunnen je helpen met rondkomen: collectieve zorgverzekering

Geplaatst op dinsdag 19 december 2023

In Maashorst hebben we allemaal regelingen om jou te helpen met rond te komen als je niet zo veel te besteden hebt. Meer mensen vinden het in deze tijden lastig om de eindjes aan elkaar te knopen. Daarom kun je bij de gemeente terecht voor regelingen die je hierbij helpen. Hieronder vertellen we je graag meer over één van de regelingen.

Collectieve zorgverzekering

Iedereen in Nederland heeft een basis-zorgverzekering. Als je problemen hebt met je gezondheid, kan het verstandig zijn om een aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Dan krijg je een aantal medische kosten vergoed die niet onder de basisverzekering vallen. De gemeente Maashorst heeft een aanvullende zorgverzekering, voor mensen die dit wel nodig hebben maar niet zelf kunnen betalen.

Op deze pagina (Deze link gaat naar een andere website) vind je de regeling. Hier vind je ook alle informatie over het aanvragen en een link naar het aanvraagformulier.

Neem contact met ons op

Wil je nog meer weten over deze regeling? Of heb je hulp nodig bij andere kosten? Neem contact op met ons team ‘Toegang Sociaal Domein’. Mail ons via info@gemeentemaashorst.nl of bel 0413 – 281911.

Twijfel je of je gebruik kunt maken van onze regelingen? Neem dan zeker ook contact op. We kijken graag met je mee.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?