Koninklijke Onderscheiding voor Rob de Gier

Geplaatst op maandag 8 januari 2024

Gisteren is Rob de Gier benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg deze onderscheiding uit handen van locoburgemeester Gijs van Heeswijk tijdens de receptie van het 50-jarig jubileum van zwemvereniging ZIOG. Rob geeft al ruim 45 jaar zwemles en is al 30 jaar bestuurslid. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan het behalen van vele honderden zwemdiploma’s en daarmee aan de zwemveiligheid van kinderen en volwassenen in Uden en omstreken. Hij is ook een actief vrijwilliger bij carnavalsstichting De Knoerissen.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?