Afvalapp vertoont kuren

Geplaatst op dinsdag 9 januari 2024

We ontvingen de afgelopen dagen verschillende meldingen dat de afvalapp (de applicatie waarmee je via je telefoon kan zien welk afval op welke dag, in jouw buurt wordt opgehaald) niet goed werkt. Het lijkt erop dat er wat fouten zijn geslopen in het systeem.

Als gevolg is het in verschillende wijken en straten niet goed gegaan met het ophalen van verschillende soorten afval. We zijn er druk mee bezig om het op te lossen. Zodra de app weer up-to-date is, zullen we dat melden in de app en via onze social media-kanalen.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?