Afvalapp vertoont kuren

Geplaatst op dinsdag 9 januari 2024

We ontvingen de afgelopen dagen verschillende meldingen dat de afvalapp (de applicatie waarmee je via je telefoon kan zien welk afval op welke dag, in jouw buurt wordt opgehaald) niet goed werkt. Het lijkt erop dat er wat fouten zijn geslopen in het systeem.

Als gevolg is het in verschillende wijken en straten niet goed gegaan met het ophalen van verschillende soorten afval. We zijn er druk mee bezig om het op te lossen. Zodra de app weer up-to-date is, zullen we dat melden in de app en via onze social media-kanalen.