Kom naar het Mantelzorgcafé Maashorst

Geplaatst op woensdag 24 januari 2024

Het komende halfjaar staan er drie Mantelzorgcafés met wisselende thema's ingepland, waar je naartoe kunt:

 • vrijdag 2 februari, thema 'Uw verhaal telt'
 • vrijdag 5 april, thema 'Hoe houd ik mezelf overeind als mantelzorger?'
 • vrijdag 7 juni, thema wordt nog ingevuld

Suzanne en Dounia van ONS welzijn bieden een luisterend oor voor uw verhaal. Van 10.30 tot 12.00 uur staan zij voor jou klaar. Daarnaast kun je met andere mantelzorgers praten over elkaars ervaringen. Gedeelde smart is immers halve smart.

Locatie: Het Handelshuys, Udenseweg 2 in Uden. Iemand van ONS welzijn wacht je op bij de ingang. Deelname en consumpties zijn gratis. Aanmelden is niet nodig.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?