Kom naar het Mantelzorgcafé Maashorst

Geplaatst op woensdag 24 januari 2024

Het komende halfjaar staan er drie Mantelzorgcafés met wisselende thema's ingepland, waar je naartoe kunt:

• vrijdag 2 februari, thema 'Uw verhaal telt'
  • vrijdag 5 april, thema 'Hoe houd ik mezelf overeind als mantelzorger?'
  • vrijdag 7 juni, thema wordt nog ingevuld

Suzanne en Dounia van ONS welzijn bieden een luisterend oor voor uw verhaal. Van 10.30 tot 12.00 uur staan zij voor jou klaar. Daarnaast kun je met andere mantelzorgers praten over elkaars ervaringen. Gedeelde smart is immers halve smart.

Locatie: Het Handelshuys, Udenseweg 2 in Uden. Iemand van ONS welzijn wacht je op bij de ingang. Deelname en consumpties zijn gratis. Aanmelden is niet nodig.