Voel je vrij: Ren als één team op 5 mei 2024

Geplaatst op maandag 19 februari 2024

Na een succesvol eerste jaar gaat de Nationale Bevrijdingsvuurestafette ook in 2024 door alle kernen van Maashorst. Een hardloopevenement waarbij we stilstaan bij onze vrijheid en samen het Bevrijdingsvuur naar Maashorst brengen. Wil jij als hardloper deel uitmaken van deze mooie, symbolische estafette? Meld je dan aan tussen 19 februari en 18 maart.

Nationale Bevrijdingsvuurestafette

Ieder jaar komen in de nacht van 4 op 5 mei hardlopers vanuit het hele land naar Wageningen om het Bevrijdingsvuur op te halen. Een vuur dat symbool staat voor vrede en vrijheid. Samen met een groep hardlopers ontsteken we vervolgens in estafettevorm het vuur in alle kernen van Maashorst. En door steun van toeschouwers halen we het beste in elkaar naar boven. Een beleving die je niet wil missen.

Aanmelden als hardloper

Ben je 16 jaar of ouder en wil jij je aanmelden als hardloper? Dit kan via het aanmeldformulier (Deze link gaat naar een andere website) tot 18 maart 2024. Het is belangrijk dat je minimaal 10 km/u kunt hardlopen over een minimale afstand van 5 kilometer. Tijdens de estafette kun je een of meer etappes hardlopen. Beschikbare plekken verdelen we op basis van loting. Meer informatie vind je op onze website en de website van Wageningen 45 (Deze link gaat naar een andere website).

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?