Koninklijke onderscheiding voor mevrouw W.P.A. Donkers-Kuijpers

Geplaatst op zaterdag 9 maart 2024

Vandaag heeft loco-burgemeester Gijs van Heeswijk een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan mevrouw W.P.A. Donkers-Kuijpers. Mevrouw Donkers-Kuijpers is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Mevrouw Donkers kreeg de onderscheiding vanwege haar jarenlange vrijwillige inzet voor onze samenleving:

• 2001-heden bestuurslid en voorzitter Vrouwen van Nu voor de afdeling Uden. Tevens bestuurslid bij de Kring Noord-Oost Brabant Vrouwen van Nu
  • 2007 - heden Vrijwilliger bij ONSwelzijn (en rechtsvoorgangers)
  • 2010 - heden Voorzitter Stichting Caritas Uden
  • 2011 - heden oprichter en coördinator van de Kledingbank Uden en omstreken.
  • 2017 - heden oprichter en voorzitter van het ondersteuningsfonds. Dit (nood)fonds is bedoeld om uitkomst te bieden bij een onverwachte financiële tegenvaller.