Koninklijke onderscheiding voor mevrouw W.P.A. Donkers-Kuijpers

Geplaatst op zaterdag 9 maart 2024

Vandaag heeft loco-burgemeester Gijs van Heeswijk een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan mevrouw W.P.A. Donkers-Kuijpers. Mevrouw Donkers-Kuijpers is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Mevrouw Donkers kreeg de onderscheiding vanwege haar jarenlange vrijwillige inzet voor onze samenleving:

 • 2001-heden bestuurslid en voorzitter Vrouwen van Nu voor de afdeling Uden. Tevens bestuurslid bij de Kring Noord-Oost Brabant Vrouwen van Nu
 • 2007 - heden Vrijwilliger bij ONSwelzijn (en rechtsvoorgangers)
 • 2010 - heden Voorzitter Stichting Caritas Uden
 • 2011 - heden oprichter en coördinator van de Kledingbank Uden en omstreken.
 • 2017 - heden oprichter en voorzitter van het ondersteuningsfonds. Dit (nood)fonds is bedoeld om uitkomst te bieden bij een onverwachte financiële tegenvaller.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?