Uitnodiging voor gedecoreerden in de gemeente Maashorst

Geplaatst op woensdag 27 maart 2024

Op zaterdag 27 april viert onze Koning zijn verjaardag en die vieren wij graag met alle gedecoreerden in onze gemeente. De burgemeester ontvangt jou graag voor een lekker kopje koffie om 09.30 uur in de foyer van theater Markant in Uden. Er is een leuk en feestelijk programma dat we omstreeks 11.15 uur afsluiten met een toost op onze jarige Koning.

Geen persoonlijke uitnodiging ontvangen?

We hebben voor deze bijeenkomst de gedecoreerden zo veel mogelijk persoonlijk uitgenodigd.
Heb jij geen persoonlijke uitnodiging gekregen, maar heb je wel een Koninklijke onderscheiding ontvangen en woon je in de gemeente Maashorst, dan ben je van harte welkom met jouw partner of introducé.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je per mail aanmelden via koningsdag@gemeentemaashorst.nl.
Geef in de mail jouw adresgegevens door en laat even weten of je alleen komt of dat je iemand meebrengt.
Aanmelden kan tot 13 april a.s.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?