Maashorst Topper van de maand

Geplaatst op dinsdag 2 april 2024

Explore Maashorst lanceert een splinternieuwe campagne waarbij lokale helden een podium krijgen: de Maashorst topper van de maand

Maashorst Topper Maart

De Maashorst Topper van maart is Bas van den Heuvel uit Uden. Hij is één van de initiators van de benefietmiddag 21 Kavels tegen Kanker in De Pul. Op 6 juni gaat hij samen met twee vrienden de Alpe d'Huez beklimmen voor het KWF. Benieuwd geraakt naar zijn verhaal en de motivatie achter dit initiatief? Scan de QR-code en lees snel verder!

Ken jij ook een Maashorst Topper?

Aan het einde van iedere maand wordt dé Maashorst Topper van de maand gekozen. Dit is iemand die zich inzet voor een mooier Maashorst en een betere wereld. Een persoon die in het zonnetje gezet mag worden. Deze Maashorst Toppers geven wij graag een podium!

Ken jij iemand die de titel Maashorst Topper verdient? Laat het ons weten! www.exploremaashorst.nl/contact (Deze link gaat naar een andere website)