Maashorst Topper van de maand

Geplaatst op dinsdag 2 april 2024

Explore Maashorst lanceert een splinternieuwe campagne waarbij lokale helden een podium krijgen: de Maashorst topper van de maand

Maashorst Topper Maart

De Maashorst Topper van maart is Bas van den Heuvel uit Uden. Hij is één van de initiators van de benefietmiddag 21 Kavels tegen Kanker in De Pul. Op 6 juni gaat hij samen met twee vrienden de Alpe d'Huez beklimmen voor het KWF. Benieuwd geraakt naar zijn verhaal en de motivatie achter dit initiatief? Scan de QR-code en lees snel verder!

Ken jij ook een Maashorst Topper?

Aan het einde van iedere maand wordt dé Maashorst Topper van de maand gekozen. Dit is iemand die zich inzet voor een mooier Maashorst en een betere wereld. Een persoon die in het zonnetje gezet mag worden. Deze Maashorst Toppers geven wij graag een podium!

Ken jij iemand die de titel Maashorst Topper verdient? Laat het ons weten! www.exploremaashorst.nl/contact (Deze link gaat naar een andere website)

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?