Vrijmarkt Uden op Koningsdag 2024

Geplaatst op dinsdag 2 april 2024

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, is er een vrijmarkt in het centrum van Uden van 06.00 uur tot 16.00 uur. De vrijmarkt is een markt waar particulieren allerlei spulletjes aan de man kunnen brengen. Commerciële handelaren worden niet toegelaten.

Voor de vrijmarkt zijn er diverse plaatsen in het centrum van Uden aangewezen. Deze plekken zijn te vinden op de plattegrond. klik hier voor de plattegrond. (PDF, 310.9 kB) Het Mondriaanplein is er dit jaar nieuw bijgekomen.

Er mogen vooraf geen plaatsen worden gereserveerd en je mag alleen verkopen in het gebied dat op de plattegrond is gemarkeerd als vrijmarkt. Buiten deze plekken mag je niets verkopen.

Je mag op Koningsdag vanaf 06.00 uur je plekje inrichten. Tot 09.00 uur kan er worden gelost. Daarna worden de wegen in het gebied afgesloten en kun je er niet meer met de auto of fiets komen. Alle aanwijzingen van de politie, boa’s en gemeenteambtenaren met een geel vestje moet je opvolgen.

Schoon achterlaten

Je moet je plekje op de vrijmarkt schoon achterlaten. Er staan op de pleinen voldoende afvalcontainers waar je afval in kwijt kunt. Boa’s van de gemeente zullen hierop handhaven. Om 16.00 uur is de vrijmarkt afgelopen.

Koningsmarkt

Er is ook een Koningsmarkt in het centrum. Dit is een gezellige kleine markt van kooplieden op de Markt. Deze markt is geopend van 08.00 – 17.00 uur.

Verkeersmaatregelen

Voor de viering van Koningsdag zijn de Markt, Marktstraat, Nieuwe Markt en het Mondriaanplein afgesloten voor alle verkeer, met uitzondering van voetgangers.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?