Doe mee en verduurzaam met je VvE

Geplaatst op dinsdag 16 april 2024

Je wilt graag je appartementencomplex, flat of gezamenlijke woning verduurzamen, maar weet niet hoe? Goed nieuws! Namens de gemeente Maashorst biedt VvE Belang een gratis driedaagse verduurzamingscursus aan voor bewoners en leden van een Vereniging van Eigenaren (VvE).

Tijdens de cursus leer je alles over juridische en technische onderdelen die bij het verduurzamen van een VvE komen kijken. Denk aan het lezen en begrijpen van de akte van splitsing, technische mogelijkheden die bij jouw VvE passen en het in kaart brengen van behoeften en bezwaren van bewoners van een VvE.

De driedaagse cursus wordt gegeven in het gemeentehuis in Uden en vindt op de volgende middagen plaats:
• Woensdag 24 april van 13.00 – 17.00 uur
• Woensdag 1 mei van 13.00 – 17.00 uur
• Woensdag 15 mei van 13.00 – 17.00 uur

Wil je graag deelnemen aan de gratis verduurzamingscursus? Meld je dan aan op www.vvebelang.nl/events/maashorst (Deze link gaat naar een andere website). Wees er snel bij! Er zijn 20 plekken beschikbaar.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?