Steuntje in de rug met subsidie voor jouw activiteit!

Geplaatst op woensdag 3 juli 2024

Heb jij een leuke activiteit of idee voor jouw buurt, wijk of dorp? En heb je daarvoor behoefte aan een financieel steuntje in de rug bij de verdere uitvoering? Dan kom je misschien wel in aanmerking voor een gemeentelijke subsidie. Als je wilt weten hoe dit precies zit, kom dan eens lang bij ons subsidiespreekuur!

Op 20 juni organiseerden we al een algemene informatieavond over subsidiemogelijkheden. Misschien heb je deze avond toen gemist. Heb jij algemene vragen, dan kun je deze stellen via de mail: subsidiespreekuur@gemeentemaashorst.nl.
Er komen nu ook twee individuele spreekuren, waarbij jij jouw specifieke vragen kunt stellen. Deze spreekuren zijn op 15 en 16 juli voor inwoners en organisaties.

Is er veel belangstelling voor de spreekuren? Dan gaan we misschien later in het jaar nog een paar individuele subsidiespreekuren inplannen.

Handig om te weten:

 • Deelnemen aan het spreekuur is gratis
 • Je krijgt een persoonlijk adviesgesprek
  Maashorstfonds is ook bij het gesprek. Het fonds bekijkt welke mogelijkheden er zijn voor cofinanciering van jouw idee of plan. Ook is er een participatieadviseur bij het gesprek om mee te denken over de plannen vanuit de gemeente, mocht dat nodig zijn.
 • Aanmelden is verplicht en kan tot en met 9 juli
  Stuur hiervoor een e-mail naar: subsidiespreekuur@gemeentemaashorst.nl. Geef aan voor welk van de spreekuren je je wilt aanmelden. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie van ons.
 • Eindresultaat na adviesgesprek
  Na het gesprek ontvang je een kort verslag van de besproken subsidiemogelijkheden. Daarin zit ook een advies over vervolgacties.

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?