Je bent jong en je wilt na de vakantie aan de slag. Maar hoe dan?

Geplaatst op maandag 21 augustus 2023

Je vrienden gaan weer naar school. Of ze gaan na de vakantie terug aan het werk. En jij? Wil jij ook aan de slag met een opleiding of een baan die bij je past? En weet je niet waar je moet beginnen? Voor iedereen van 18 t/m 27 jaar is er het Inloopspreekuur school en werk.

Inloopspreekuur iedere donderdag

 • Iedere donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur.
 • IBN Uden, Hockeyweg 5 5405 NC in Uden.

Binnenlopen of mailen

Voor het inloopspreekuur heb je geen afspraak nodig. Een consulent van de gemeente en een consulent van IBN zitten voor je klaar om je verder te helpen. Heb je nu al een vraag? Stuur een mail naar jongerenloket@gemeentemaashorst.nl of bel 06 - 43 57 92 49.

Meer nieuws

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

 • Inloopdagen omgevingsvisie

  11 jun 2022 - Tijdens de inloopdagen in de dorpen halen we in een open gesprek met inwoners/ondernemers graag op wat hún verwachtingen en ideeën voor de toekomst (periode 2030-2040) zijn, rondom de leefomgeving.

Meer nieuws

Hoe tevreden bent u over deze pagina van de website?