Vernieuwing water- en gasleidingen in Langenboom en Zeeland

Geplaatst op dinsdag 21 november 2023

Je rekent 24 uur per dag op vers drinkwater en betrouwbare energie. Brabant Water en Enexis Netbeheer zorgen hiervoor. Om dit ook in de toekomst te kunnen garanderen, vernieuwen zij in de periode van 20 november 2023 tot 29 maart 2024 de water- en gasleidingen.

Wat merkt u er thuis van?

De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7.30 en 17.00 uur. Brabant Water en Enexis Netbeheer zorgen ervoor dat je hiervan zo min mogelijk merkt. Toch is enige overlast helaas onvermijdelijk. Wanneer zij bij je in de straat aan het werk zijn, heb je misschien even geen gas of water. Brabant Water informeert je hier vooraf over via een kaart of brief.

Mogelijke overlast op straat

Tijdens de werkzaamheden moeten zij de straat openbreken. Jouw straat, oprit of parkeerplaats zijn dan tijdelijk niet bereikbaar. Je kunt altijd dichtbij huis parkeren. Zij herstellen het straatwerk steeds zo snel mogelijk. Bekijk hier (Deze link gaat naar een andere website) de animatie.

Meer informatie

Woon je in het gebied waar de leidingen vernieuwd worden? Dan ontvang je een bericht, waarin je meer informatie leest over de werkzaamheden. Je vindt daarin ook de gegevens van de contactpersonen. Je kunt voor het antwoord op veel gestelde vragen over werkzaamheden ook terecht op de website van Brabant Water (Deze link gaat naar een andere website).

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?