Slim door het aanslagbiljet heen: een handige infographic met stappenplan

Geplaatst op woensdag 14 februari 2024

Je hebt hem inmiddels per post of digitaal via MijnOverheid ontvangen: het aanslagbiljet voor de gemeentelijke en waterschapsbelastingen. Op deze aanslag staat welke belastingen je moet betalen, hoe hoog de bedragen zijn en met welke grondslag ze zijn berekend, hoe en wanneer je betaalt en wat de nieuwe WOZ-waarde is van jouw woning of pand.

Het is belangrijk om het volledige aanslagbiljet goed door te lezen. Weet je niet waar je moet beginnen? Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB) heeft een handige infographic gemaakt om jou door het biljet te loodsen.

Infographic Slim door je aanslagbiljet heen

Meer nieuws

 • 31 oktober: informatiebijeenkomst voor belanghebbenden

  9 okt 2023 - De gemeente Maashorst houdt een informatiebijeenkomst over de Omgevingswet.

 • Ontwerp-omgevingsvisie voor Maashorst

  21 jul 2023 - Vanaf half augustus ligt de concept-omgevingsvisie van Maashorst ter inzage. Daar heeft het college van B en W van Maashorst heeft gisteren mee ingestemd. Inwoners kunnen vanaf dan ook een zienswijze indienen.

 • Meepraten over de omgevingsvisie

  11 nov 2022 - De gemeente Maashorst is bezig met het opstellen van een Omgevingsvisie. We vinden het belangrijk om daarvoor input op te halen bij de inwoners van onze gemeente en organiseren daarvoor diverse bijeenkomsten.

 • Bekendmaking Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD) ter inzage

  14 okt 2022 - Burgemeester en wethouders van de gemeente Maashorst maken bekend dat op basis van het college-besluit van 13 september 2022 de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD), op basis van de wet mili-eubeheer, met ingang van 13 oktober 2022 gedurende 4 weken, dus tot en met 10 november 2022 ter inzage ligt.

Meer nieuws

Hoe tevreden ben je over deze pagina van de website?